Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Explózia v Čiernom Balogu! Odpálili auto mamičky (27)
Zdielať na

Explózia v Čiernom Balogu! Odpálili auto mamičky (27)

Odpálené terénne auto patrilo mladej žene, ktorá na ňom vozí dve malé deti. V čase explózie našťastie neboli doma a tak sa nikto nezranil. Páchateľ trhavinu položil pod predné koleso.

Páchateľ odpálil auto na diaľku

Páchateľ odpálil toto terénne auto zaparkované pred rodinným domom v Čiernom Balogu. Kusy plechov odhodilo o desiatky metrov. "Dali to pod koleso a odpálili na diaľku," povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Auto patrilo 27-ročnej žene. Používala ho na rozvoz detí do školy a škôlky. V čase výbuchu, našťastie, v dome nikto nebol. Mladá žena bola u rodičov. Manžel jazdí na týždňovky za prácou.

Motív zatiaľ nie je známy

Podľa našich informácií, mal  jeden zo svedkov údajne vidieť krátko po výbuchu neznáme strieborné Audi, ako odchádza z obce. Susedia, ktorí bývajú hneď vedľa, si však nič nevšimli, hoci explóziu začuli.

Motív činu nie je známy. Rodina si nevie vysvetliť, čo sa mohlo stať. Nemali vraj žiadne dlžoby a ani nepriateľov. Žena má teraz obavy zostať doma sama s deťmi, dúfa, že páchateľa skoro chytia. Prípad vyšetruje polícia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy