Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Španiel Juan (27) dostal za dva mladé životy 18 rokov
Zdielať na

Španiel Juan (27) dostal za dva mladé životy 18 rokov

Na krajskej prokuratúre v Žiline v stredu španielsky občan, ktorý je na Slovensku obvinený z dvojnásobnej vraždy uzavrel dohodu o vine a treste. Drogovo závislý mladík mal brutálne zavraždiť českého občana Kamila a neušetril ani jeho priateľku Sidóniu. Telá ukryl v dvoch skriniach a zo Slovenska ušiel do rodného Španielska, kde ho v polovici apríla zatkli a vrátili späť na Slovensko.

Nepamätá si nič, bol na drogách

Za vraždu kamarátov, u ktorých bol v osudnú marcovú noc Juan S. O. na návšteve, pôjde sedieť na 18 rokov. Za dvojnásobnú vraždu mu pritom  hrozilo minimálne 20 rokov. Uzavretím dohody o vine a treste si však čas, ktorý strávi za mrežami značne skrátil. Juana v apríli zadržali španielski policajti a v júni ho vydali na Slovensko. Mladík je tak už vo väzbe viac ako pol roka.

Sidónia by bola prežila, keby...

"Obvinený uznal vinu zo spáchanie obzvlášť závažného zločinu vraždy," informoval hovorca krajskej prokuratúry Milan Cisárik. Drogovo závislý mladík si na to, čo sa v byte dialo veľmi nepamätá dodnes, a to aj pre to, že bol v čase skutku pod vplyvom kokaínu. Kamila však brutálne dobodal nožom a Sidóniu uškrtil. Dievča vraj v osudnú noc ani nemala prísť do prenajatého bytu.

Podľa našich informácií bola s kamarátkou v bare a mala u nej prespať, na poslednú chvíľu sa však rozhodla, že  pôjde za priateľom. Zrejme prišla nevhod a Juan tak neušetril ani mladú Martinčanku, uškrtil ju.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy