Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Opitý Ján (32) demoloval všetko, čo mu prišlo do cesty...
Zdielať na

Opitý Ján (32) demoloval všetko, čo mu prišlo do cesty...

Za asi 15 minút hneď niekoľko trestných činov - to sa podarilo 32-ročnému mužovi z Dobšinej. Na ukradnutom aute sa nielenže opitý vozil po meste, ale stihol aj zdemolovať dopravnú značku, naraziť do autobusu a keď sa z miesta nehody snažil ujsť, napálil to do steny.

Podgurážil sa a sadol za volant

Opitý Ján počas svojej divokej jazdy stihol trikrát naraziť, v pätách však mal mestskú políciu. "Videli sme z okna, že nikto zvalil mestskú značku. Sadli sme do auta a utekali za vodičom," potvrdil mestský policajt František Kožek. 

Ján sa však dlho nevozil, po asi 400 metroch narazil do odstaveného autobusu. Ani útek z miesta nehody však opitému vodičovi nevyšiel. Pri cúvaní zase narazil do stĺpa.

Auto mal "požičané" od švagra

Tu ho už ale zablokovala hliadka mestskej polície. "Vybrali sme mu kľúče zo zapaľovania, aby nepokračoval v jazde," doplnil Kožek. Auto na ktorom vodič demoloval všetko, čo mu prišlo do cesty, patrí jeho švagrovi. Údajne išli spolu na poštu.

Cesta, po ktorej alkoholom podgurážený 32-ročný vodič jazdil, je veľmi frekventovaná. Našťastie nikoho nezranil. Muža previezli policajti na obvodné oddelenie, v týchto chvíľach sa nachádza v cele predbežného zaistenia v Rožňave.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy