Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Opitý vodič (33) zrazil jeleňa, po diaľnici pri Važci behali kravy
Zdielať na

Opitý vodič (33) zrazil jeleňa, po diaľnici pri Važci behali kravy

Stret s mladým jeleňom mal v utorok podvečer 33-ročný vodič pri dedine Plaveč v okrese Stará Ľubovňa. zrazenie sotva 3-ročného jeleňa mladý muž zrejme nemal v pláne ohlásiť polícii.

Nafúkal takmer jedno promile

Mladý muž sa zrejme potreboval dostať čo najskôr domov. Keď sa zrazil s jeleňom, chcel pravdepodobne stopy čo najskôr odpratať. Podľa našich informácií nehodu nahlásil policajt, ktorý išiel okolo do práce. Hneď ako sa vodič podrobil dychovej skúške bolo jasné, prečo nechcel volať policajtov. Nafúkal takmer jedno promile.

Zázračne vraj vypil iba tri nealkoholické pivá. Jeleň po zrážke ešte žil, poľovníci prišli zviera zastreliť. Opitý vodič má zadržaný vodičák, pravdepodobne ho neminie pokuta a zákaz činnosti. Ako nám povedali poľovníci, hlavne teraz počas jelenej ruje, by mali byť vodiči  po zotmení na cestách opatrní.

Na diaľnici behali kravy

Obrovské šťastie mali v utorok večer vodiči, ktorí išli po diaľnici neďaleko Važca. Po ceste tam behalo približne desať kráv, ktoré mali ujsť z neďalekého družstva. kravy podľa zamestnanca družstva splašila zver, pretrhli elektrické oplotenie a dostali sa na diaľnicu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy