Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Tragédia v Trnave, traktorista zrazil kolegu (†51)
Zdielať na

Tragédia v Trnave, traktorista zrazil kolegu (†51)

Otec rodiny odišiel ráno do práce a už sa nikdy nevráti. Na trnavskom smetisku prišiel o život pod kolesami traktora, ktorý šoféroval jeho kolega. Ten tvrdí, že mu zlyhali brzdy. Jeho verziu potvrdia, alebo vyvrátia prizvaní znalci.

Zahynul otec rodiny

Drahomíra sa snažili záchranári ešte niekoľko minút oživovať, ale vážnym zraneniam podľahol na mieste. Vedenie a aj zamestnanci skládky sú z celej udalosti zdrvení. "Bol to svedomitý dlhoročný 51-ročný zamestnanec, mal rodinu," priznal vedúci skádky v Trnave Mikuláš Michal. 

Podľa informácií Krimi sa staral aj o svoju matku a staval si rodinný dom. O tom, ako a prečo sa celá tragédia stala, nechcel nikto polemizovať. Vodič traktora údajne tvrdí, že mu zrazu zlyhali brzdy a zrážke s Drahomírom už nedokázal zabrániť.

Prípad vyšetruje aj znalec

Túto verziu bude polícia podrobne skúmať. "Bude prizvaný znalec z odboru cestnej dopravy," potvrdil trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Príčiny smrteľného pracovného úrazu bude pravdepodobne vyšetrovať aj inšpektorát práce. Vraj to nie je jediný pracovný úraz na tejto skládke.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy