Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Lupiči sa ulakomili aj na tyčinky do uší či prezervatívy
Zdielať na

Lupiči sa ulakomili aj na tyčinky do uší či prezervatívy

V Partizánskom, Bánovciach nad Bebravou a Topoľčanoch vyčíňala niekoľko týždňov partia zlodejov. Vykrádali obchody a krčmy. Osudnou sa im stala akcia v Livinských Opatovciach pri Partizánskom. V tunajších potravinách ukradli tovar za viac ako 1 200 eur.

Zmizli aj cigarety či alkohol

"Tam je sklad. Zistili, že tam bohvičo nie je, bolo pred tovarom tak odišli," opisuje predavačka. Na druhý deň v noci sa sem vrátili opäť. Vyskočili na smetný kôš, okno vypáčili a o pár minút boli v predajni. "V predajni odcudzili cigarety, alkohol, cukrovinky a iné veci, pričom majiteľovi vznikla škoda vo výške 1 250 eur," informoval hovorca policajného zboru mjr. Pavol Kudlička.

Páchatelia nepohrdli ani vatovými tyčinkami do uší a prezervatívmi. Lup naložili do auta a ušli. "Obvinení mladíci sa dopustili viacerých krádeží v okrese Bánovce nad Bebravou a Topoľčany," dodáva Kudlička.

Tento "biznis" robili asi rok

Tentoraz sa ale prerátali. Štyri hodiny po krádeži im už kriminalisti za Partizánskeho dávali na ruky putá. "Policajti z Partizánskeho zniesli obvinenie z prečinu krádeže voči trom mladíkom z okresu Bánovce nad Bebravou," povedal Kudlička. Mladíci mali 19 a 20 rokov a krádežami si privyrábali približne rok.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy