Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Patrik (22) ukradol auto. S kamarátom sa najskôr opil
Zdielať na

Patrik (22) ukradol auto. S kamarátom sa najskôr opil

Dvaja muži večer zapíjali svoje novovznikajúce kamarátstvo. Starší z mužov zavolal mladšieho k sebe na návštevu. To, že neurobil dobre, zistil už po pár hodinách, kedy jeho takpovediac kamarát mu ukradol auto a divokou jazdou ho zdemoloval.

Pohotovostná motorizovaná jednotka z Krompách si všimla stúopajúci dym z auta. Preto sa policajti pristavili pri vodičovi, či nepotrebuje pomoc. Ten však na nich spustil spŕšku nadávok. Policajti ho spacifikovali a odviezli na stanicu. V tej chvíli nahlásil 48-ročný obyvateľ Spišskej Novej Vsi, že mu ukradli auto.

Divoká jazda

To bolo z pravej strany zničené a nabúrané. Vodič si s ním zrejme užil poriadne divokú jazdu. Vtedy vysvitlo, že policajti chytili nielen podguráženého šoféra, ale aj zlodeja. "Kľúče od vozidla zobral z bytu kamaráta Jiřího a s vozidlom jazdil po presne nezistenej trase. Vozidlo okolo  01,35 hod. poškodil na križovatke ulíc Letecká a Za Šestnástkou v SNV," uviedol hovorca košických policajtov Alexander Szabo.

Viac ako dve promile

Policajti mladíkovi namerali viac ako dve promile alkoholu v krvi. Policajný vyšetrovateľ už obvinil z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového motorového vozidla a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 22-ročného Patrika. Podľa našich informácií si mal mladík za posledné roky takto privlastniť už tretie auto.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy