Jasno
14°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Mŕtva Slovenka aj dvaja policajti. Autobus vpálil do policajného auta
Zdielať na

Mŕtva Slovenka aj dvaja policajti. Autobus vpálil do policajného auta

Srbská diaľnica má ďalšiu obeť zo Slovenska! Auto so slovenskou posádkou totiž havarovalo a vyletelo z cesty. Nikomu sa nič nestalo, na miesto prišli nehodu riešiť policajti. A vtedy to prišlo. Do policajného auta so Slovenkou vrazil autobus plný turistov. Slovenka a policajt zomreli na mieste, ďalší podľahol ťažkým zraneniam v nemocnici... Viac zisťovala reportérka Silvia Mračnová.

Jedno nehodu prežila, v druhej zomrela

Nehoda sa stala počas víkendu na diaľnici A75 neďaleko mesta Subotica, asi 30 kilometrov južne od srbsko-maďarskej hranice. Auto so slovenskou posádkou dostalo defekt a vyletelo z cesty. Nikto sa nezranil. "Keď žena sedela v policajnom aute, kde riešili nehodu, a vystupovala, zrazil ju poľský autobus," informoval hovorca rezortu zahraničia Boris Gandel.

Autobus vrazil aj do policajného auta, ktoré malo byť podľa srbského portálu riadne označené. Turisti v autobuse sa vracali z dovolenky v Bulharsku a na políciu sa vyrútili z núdzového pruhu. Zomrel jeden policajt, ďalší štyria ostali zranení. Tých okamžite previezli do nemocnice.

Zomrel aj vážne zranený policajt

Jeden z policajtov však utrpel poranenia hlavy a vnútorných orgánov. ďalší dvaja zase sériové zlomeniny rebier a poranenie hrudníka. Ďalší dvaja boli zranení ľahko. Podľa poľského portálu ale ťažko zranený policajt zraneniam podľahol.

Čo však bolo príčinou nehody, zisťujú policajti. Srbská polícia pracuje aj s verziou, že vodič autobusu zaspal za volantom. "Je možné, že vodič poľského autobusu zaspal. Ale nebudeme nič predbiehať, keďže vyšetrovanie nie je ešte ukončené," povedal zástupca riaditeľa General Hospital Subotica Michael Vidanovic. Ani jeden z poľských turistov sa nezranil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy