Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mama (†35) dvoch detí sa z dovolenky nevráti. Havarovala v Srbsku
Zdielať na

Mama (†35) dvoch detí sa z dovolenky nevráti. Havarovala v Srbsku

Návrat z dovolenky sa pre slovenskú rodinu skončil tragicky. Marieta sa so svojím manželom a dvoma maloletými deťmi, 10-ročnou Alickou a 5-ročným Andrejkom na Bulharsko a zaslúžený oddych veľmi tešila. To ešte netušila, čo ju stretne cestou naspäť na Slovensko. Na srbskej diaľnici sa totiž stala vážna autonehoda. A 35-ročná žena ju neprežila...

Zrazili sa s nákladiakom

K tragickej nehode rodiny z obce Výčapy Opatovce neďaleko Nitry došlo vo štvrtok v noci na srbskej diaľnici neďaleko mesta Paraćin. Podľa informácií Silvie Mračnovej šoféroval auto manžel Ľudovít. Zraziť sa mali s nákladným autom. 35-ročná Marieta zomrela na mieste a pomôcť jej už nedokázali ani záchranári.

Deti a manžel zranení ľahko

Manžela a dve deti previezli do nemocnice s ľahšími zraneniami. Všetkých troch však po ošetrení mali podľa informácií Diany Pavlisovej prepustiť domov. Ľudovít z nemocnice ešte stihol zavolať domov príbuzným. "Otec len toľko hovoril, že Marietka je mŕtva a plakal," komentovala susedka rodiny.

Príbuzní ihneď vycestovali do Srbska. "Náš zastupiteľský úrad je v kontakte nielen s rodinou, ale aj s nemocnicou a políciou. V prípade akejkoľvek potreby bude plne nápomocný pri komunikácii so srbskou stranou," informovala slovenská ambasáda v Belehrade.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy