Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Milenci (†14, †62) vraj smrť plánovali. Vrazili do premiešavača
Zdielať na

Milenci (†14, †62) vraj smrť plánovali. Vrazili do premiešavača

Viac než tri promile alkoholu v krvi. Jazda v protismere. Žiadna brzdná dráha a náraz do niekoľkotonového premiešavača. Napokon asi päťdesiatročný vekový rozdiel a neprajnosť okolia. Toto vraj malo doviesť nešťastných milencov k spoločnej a údajne ešte aj plánovanej smrti. Pri utorňajšej nehode totiž zomreli 62-ročný muž a jeho 14-ročná spolujazdkyňa.

Žiadna brzdná dráha

Viaceré informácie okolo tejto nehody sú šokujúce. V prvom rade viedol 62-ročný Jozef svoju Feliciu v protismere, keď na ceste medzi Holíčom a Senicou vrazil do niekoľkotonového premiešavača. Za autom sa pritom neťahala žiadna brzdná dráha.

Kristína mala nastúpiť do 9. triedy

Jozef aj so 14-ročnou Kristínkou, ktorá mala od septembra navštevovať deviatu triedu, pochádzali z Prietržky a podľa jej obyvateľov nie je vylúčené, že sa zabili zámerne. Dôvod? Skutočne kuriózny. Títo dvaja ľudia s obrovským vekovým rozdielom boli milencami a okolie im veľmi neprialo.

Predbežné výsledky pitvy navyše ukázali, že Jozef mal viac ako tri promile alkoholu v krvi. To, že pred jazdou pil, len pridáva tejto nehody na zvláštnosti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy