Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Leopoldovom otriasol výbuch, zomrel robotník (†40)
Zdielať na

Leopoldovom otriasol výbuch, zomrel robotník (†40)

Areálom firmy na alkohol v Leopoldove otriasol výbuch, ktorý má tragické následky. 40-ročný muž z Vrbového výbuch neprežil. Ďalšieho, 37-ročného, robotníka previezli leteckí záchranári do nemocnice v bratislavskom Ružinove.

Jeden mŕtvy, jeden zranený

Chlapi z externej zváračskej firmy z Radošinej pracovali v budove spoločnosti na výrobu bionafty. V čase keď zvárali, skladom otriasol silný výbuch. Zamestnancov okamžite z objektu evakuovali.

Výbuch jedného z chlapov na mieste zabil, obhliadajúci lekár nevedel na mieste presne určiť presnú príčinu smrti, nariadil tak pitvu. Chlap mal po tele údajne popáleniny. Lepšie dopadol 37-ročný muž z Radošinej. Záchranári sa ho hneď ujali a na pomoc zavolali leteckých záchranárov.

Explóziu vyšetruje polícia

"Vrtuľník ho previezol s popáleninami na 35 percentách tela na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v bratislavskom Ružinove. Zasiahnutý má najmä krk, chrbát a končatiny. Bol pri vedomí a v stabilizovanom stave," informovala Sylvia Galajda z AIR - TRANSPORT EUROPE.

Podľa stanoviska spoločnosti sa v sklade nenachádzali žiadne horľavé alebo výbušné látky. K rozsiahlemu požiaru našťastie nedošlo, ako ani k úniku škodlivých látok do pôdy ani do ovzdušia. Presne príčiny tohto nešťastia vyšetrujú policajti ako aj zisťovateľ príčin požiaru.

Viac v Krimi o 19-tej!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy