Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nebezpečná Soroška. Zrážka štyroch áut, osem zranených
Zdielať na

Nebezpečná Soroška. Zrážka štyroch áut, osem zranených

Horský priechod Soroška je smutne slávny. Aj v pondelok podvečer bol takmer niekoľko hodín uzavretý. V štyroch havarovaných autách sa zranilo až osem ľudí.

Dieťa vystúpilo celé od krvi

Po nehode, pri ktorej do seba narazili štyri autá, bolo do nemocnice prevezených až osem zranených. Záchranári museli po nehode ošetriť aj maloleté dieťa, ktoré sa počas zrážky zranilo. Podľa svedkov ostalo po vystúpení z auta celé od krvi. Vážnejšie sa zranil aj jeden z vodičov, ostatných šesť pasažierov zo štyroch áut prevážali záchranári do nemocnice s ľahšími zraneniami.

Kameňom úrazu predbiehanie?

Policajti na mieste vyšetrovali ako k nehode mohlo dôjsť, keďže všetky autá mali najviac rozbité predné časti. Na zisťovaní príčin nehody polícia stále pracuje, viac svetla do prípadu môžu vniesť aj výpovede svedkov. Škody na autách sa vyšplhali na desaťtisíce eur. Hlavný ťah v smere z Rožňavy na Košice bol pre nehodu takmer tri hodiny úplne uzavretý, policajti dopravu odkláňali cez vedľajšiu cestu.

Štyria vodiči do seba narazili a svoje autá zdevastovali údajne počas predbiehania, presnú príčinu nehody však určí až polícia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Soroška_nehoda_4 autá_8 zranených

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy