Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
S plynovou pištoľou na trh. Mladík chcel vyskúšať zbraň
Zdielať na

S plynovou pištoľou na trh. Mladík chcel vyskúšať zbraň

Streľba vystrašila v utorok dopoludnia zákazníkov a predavačov na trhovisku v centre Bratislavy. Pred jedným zo stánkov na Žilinskej ulici sa pohyboval muž so zbraňou. Jedna z trhovníčok okamžite zalarmovala políciu.

"Vyšiel von a začal strieľať," opisuje situáciu Róbert, svedok z neďalekého kaderníctva. Incident sa odohral okolo pol desiatej ráno. Podľa našich informácií strelec už od rána popíjal v miestnom pohostinstve.

Popíjal v neďalekej krčme

Na trhovisko prišlo viacero hliadok. Hľadali strelca, ktorého si všimlo viacero ľudí z okolitých prevádzok. Policajti vtedy ešte netušili, či nebudú mať dočinenia s ďalším Harmannom. "On si sadol a ďalej pil. Myslel si, že policajti neprídu, ale prišli. Samozrejme sa zľakol, vybrali ho a vypočúvajú ho odkiaľ to má," hovorí strelcov kamarát.

Známa firma

Podľa svedkov je mladý strelec známou firmou a často sa zdržiava v okolí trhu na Žilinskej ulici. Policajti zaistili nábojnice. Po preverení zbrane zistili, že išlo o plynovú pištoľ. "Ževraj chcel vyskúšať tú pištoľ, neviem," tvrdí svedok. Strelca policajti predviedli na policajné oddelenie na Sasinkovej ulici, kde ho vypočuli. Vec budú nakoniec riešiť ako priestupok. "To je neškodný chlap. Známa firma, pán inžinier, večný študent," dodal strelcov kamarát.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy