Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Bratislave chytili dílera. Zadržali drogy za 3 000 eur
Zdielať na

V Bratislave chytili dílera. Zadržali drogy za 3 000 eur

Polícia zastavila ďalšieho dílera drog. 30-ročný Václav z Bratislavy mal podľa našich informácií už niekoľko mesiacov obchodovať s metamfetamínom. Dôkazov na jeho obvinenie je až až. Priamo v jeho aute zadržali také množstvo drog, z ktorého by sa dalo vyrobiť až 52 jednorázových dávok.

Hodnota drog 3 000 eur

K odovzdávaniu drog podľa polície dochádzalo v neďalekom lesíku v bratisalvskej mestkej časti Dúbravka. Cena za 50 centimetrov kubických pervitínu bola 3 000 eur.

Mužom, ktorý mal drogy pre Václava údajne distribuovať bol 28-ročný Maroš K., nedávno  obvinený z drogovej trestnej činnosti. A to po policajnej akcii, ktorej súčasťou boli aj domové prehliadky v kôlni rodinného domu v Devínskej Novej Vsi ako aj v osobnom aute značky Fiat. Policajti vtedy zaistili injekčné striekačky či skladačku s obsahom metamfetamínu o hmotnosti 3 935 mg, z ktorej by sa dalo vyrobiť 52 jednorázových dávok.

Václavovi hrozí až 10 rokov

Po tejto akcii policajti zadržali tri osoby. Tie pravdepodobne stotožnili hlavného dodávateľa drog, 30-ročného Václava. Po preukázaní viny mu hrozí väzenie na 4 až 10 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy