Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Policajti si posvietili na vlastného. Hľadali u neho drogy
Zdielať na

Policajti si posvietili na vlastného. Hľadali u neho drogy

Pri štvrtkovej službe hliadka bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržala na rohu ulíc Krížna a Karadžičova niekoľko osôb. Predviedli ich na rôzne oddelenia v Bratislave s podozrením, že mali pri sebe drogy. Podľa našich informácií bol medzi zadržanými aj policajt z Úradu pre ochranu ústavných činiteľov, ktorému museli prehľadať aj jeho auto.

V aute označili policajti dve stopy

Policajná hliadka strážila toto auto počas celého včerajšieho dňa. Na prehliadku bol potrebný súhlas prokurátora. Ten prišiel krátko popoludní. Najskôr psy na vyhľadávanie drog prehľadali celý exteriér a neskôr aj vnútro auta. Kriminalisti neskôr označili dve stopy vo vozidle. Podľa našich informácií ide o stery a s najväčšou pravdepodobnosťou pachové stopy. Tie putovali na expertízu. Výsledky expertízy zatiaľ nie sú známe.

U dvoch žien našli pervitín

Jediné, čo možno povedať, že prehliadka osobného súkromného auta policajta z Úradu na ochranu ústavných činiteľov súvisí so včerajším ranným zadržaním drogových dílerov. Tí nadránom opúšťali herňu na Krížnej ulici a pri nastupovaní do inkriminovaného auta ich skontrolovala pozorná hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky. U dvoch žien našli zrejme väčšie množstvo drog, malo by ísť o pervitín.

Na mieste činu zadržaný aj policajt

Akú úlohu v prípade hrá policajt z Úradu pre ochranu ústavných činiteľov, zatiaľ nevieme, no podľa našich zistení bol tiež zadržaný na mieste činu. Bratislavská polícia v týchto chvíľach robí úkony, aby mohla v čo najkratšom čase osoby obviniť, s najväčšou pravdepodobnosťou z drogovej trestnej činnosti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Policajt_pes_kontrola_drogy_auto

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy