Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti narazili na dílerku, mala u seba hotový arzenál
Zdielať na

Policajti narazili na dílerku, mala u seba hotový arzenál

Bratislavskí policajti pri náhodnej kontrole narazili priamo na drogovú dílerku. Mladá žena sa pokojne pohybovala po hlavnom meste s veľkým drogovým arzenálom.

Dílerka sa nevzpierala

Ženu z Námestova skontrolovala hliadka policajnej motorizovanej jednotky pred herňou na Račianskej ulici v skorých ranných hodinách. Čo u nej nájdu, by im ani len nenapadlo. Drogová dílerka nekládla odpor.

"Mladá žena im dobrovoľne vydala tri kusy priesvitných zatavených túb s obsahom bielo-žltého kryštalického prášku, o ktorom sa vyjadrila, že sa jedná o pervitín," povedal bratislavský policajný hovorca František Peczár.

To ale nie je všetko. Na výber mala viac drog. Vydala im aj jeden kus papierovej skladačky s obsahom zelenej rastliny, s tým že ide o marihuanu.

"Následne im vydala dva kusy igelitových priesvitných vreciek s obsahom bieleho zrnitého kryštalického prášku, o ktorých sa vyjadrila, že ide o pervitín a jeden kus
bielo-hnedej papierovej skladačky o ktorej sa vyjadrila, že sa v nej nachádza taktiež pervitín,"
doplnil Peczár.

To, že ide o drogovú dílerku, ale odmietajú návštevníci herne, ktorí zadržanú ženu poznajú. Podľa nich ide o gamblerku a prostitútku, ktorá ani poriadne nevedela, čo pri sebe má. Uplynulú noc tam mala byť zo zákazníkom.

Materiál zaslali na skúmanie

Mladú ženu policajti okamžite zatkli a eskortovali k vyšetrovateľovi na výsluch.  Následne s ňou vykonávali procesné úkony. Za drogovú trestnú činnosť jej ale hrozí nezanedbateľný trest.

Zaistený materiál vyšetrovateľ zaslal na expertízne skúmanie. To ukáže, aké presné množstvo drog žena u seba prechovávala. Okrem toho v krátkom čase bude zrejme čeliť obvineniu z drogovej trestnej činnosti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy