Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
ZÁZNAM. Dopravná kontrola sa zvrtla. Policajtovi strelili do tváre!
Zdielať na

ZÁZNAM. Dopravná kontrola sa zvrtla. Policajtovi strelili do tváre!

Nočným policajným hliadkam niekedy ide skutočne o život. Netušia, na koho pri kontrolách natrafia. Jeden nešťastný záťah nasnímala policajná kamera. Pri bežnej dopravnej kontrole zavraždil rozzúrený muž jedného z policajtov výstrelom priamo do tváre!

Masaker začal pri zadných dverách

Šofér vyzeral pri bežnej noci a rutinnej kontrole ako jeden z tisícok nezodpovedných vodičov. Policajtom sa totiž nepáčila poznávacia značka a tak zapli majáky a vozidlo zastavili. Vyzeralo to tak, že niekto nezaplatil poistku. To, že pre jedného zo strážnikov táto noc bude posledná, netušil nikto.

20-minútová kontrola v americkom Arkansase nasledovala prehliadkou šoféra aj jeho prísediacej. Masaker sa ale začal otvorením zadných dverí.

Život za život

Výstrely padali jeden za druhým. Muž na zadnom sedadle kričal z plných úst nadávky a pálil okolo seba. Policajti ho prosili, aby nestrieľal.

Rozzúrený muž policajtov naháňal vôkol auta. Jednému strelil rovno do tváre, druhého chcel zjavne rovnako zastreliť. Tento prípad sa stal ešte minulý rok v apríli. Policajta napokon nezachránili ani v nemocnici. Vinníka súd konečne odsúdil. No na trest smrti...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy