Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tragédia v Mirkovciach! Zdenko (†6) spadol do studne
Zdielať na

Tragédia v Mirkovciach! Zdenko (†6) spadol do studne

Nešťastie sa stalo v piatok popoludní v obci Mirkovce v prešovskom okrese. Iba 6-ročný chlapček spadol do studne neďaleko svojho domu. Studňa, kam chodia miestni pre vodu, nebola prikrytá.

Miestni si mysleli, že je to bábika

Šesťročného Zdenka našli v studni nevládne ležať miestne dievčatá, ktoré išli práve okolo a začali volať o pomoc. "Mysleli sme si, že je tam bábika a to bol malý chlapec," tvrdí jedna z obyvateliek.

Na miesto pribehli príbuzní chlapčeka a snažili sa mu pomôcť. Podľa ich slov však vôbec nereagoval. "Akurát co sme mu dali umelé dýchanie, z úst mu šla voda," povedal chlapcov strýko.

Studňa bola stále odkrytá

Na miesto okamžite dorazili aj záchranári. Malého chlapčeka oživovali viac ako pol hodiny. "Chlapca sa už nepodarilo oživiť a ten skonal. Polícia prípad vyšetruje ako prečin usmrtenia," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Studňa, do ktorej malý Zdenko spadol, je hlboká niekoľko metrov a podľa slov miestnych obyvateľov býva stále odkrytá. Zdenko do nej zrejme spadol, keď sa vybral za kamarátmi do susedného domu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy