Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Dráma v bare! Barmanku (45) brutálne zbil expriateľ
Zdielať na

Dráma v bare! Barmanku (45) brutálne zbil expriateľ

Senickí policajti vyšetrujú surové napadnutie 45-ročnej ženy priamo v jednom z tunajších barov. O osem rokov mladší muž jednoducho pristúpil a začal ju mlátiť hlava nehlava. Kričal, že ju zabije. Až neskôr vyšlo najavo, že išlo o bývalého priateľa, ktorý zrejme rozchod neuniesol. Teraz mu hrozí 3-ročný pobyt za mrežami.

Päsťami ju udieral hlava nehlava

V utorok okolo jednej hodiny vtrhol do jedného zo senických barov, kde žena pracuje ako čašníčka a barmanka, 37-ročný muž a začal na ňu kričať, že ju zabije. Vydesená žena si okamžite mobilným telefónom chcela privolať pomoc. Nestihla, pretože rozzúrený muž ju začal biť päsťami do tváre.

"Nakoniec ju zhodil na zem za barový pult a kľakol si jej na brucho. Znovu ju začal udierať päsťami so slovami, že ju zabije... 45-ročnej napadnutej žene tak spôsobil zranenia a to opuch hlavy, tržnú ranu nad okom a hematóm pod okom," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Do baru vošiel muž so psom...

Napadnutá žena stále volala o pomoc. To jej zrejme zachránilo život. Do baru totiž vošiel muž so psom a páchateľ sa dal na útek. Zabránili mu v tom však okoloidúci, ktorí ho držali až do príchodu policajnej hliadky.

Barmanka sa však zo zranení bude liečiť minimálne niekoľko dní. Agresorovi teraz hrozí, že po preukázaní viny strávi vo väzení 3 roky. Je obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Oliver Thein/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy