Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Muža (42) dobili rýľom a kameňmi. Ukradli 1 000 eur a auto
Zdielať na

Muža (42) dobili rýľom a kameňmi. Ukradli 1 000 eur a auto

42 / ročný muž z Preselian nad Ipľom vchádzal do domu po oddychovej rybačke, prezliekol sa a plánoval vybehnúť na kávu. Všetko sa zmenilo vo chvíli, keď naňho vybehli dvaja maskovaní lupiči.

Otras mozgu a zlomený prst

O 180 stupňov sa obrátil večer 42-ročnému mužovi z Preslian nad Ipľom. Sobotu večer trávil na rybačke,a potom plánoval vyskočiť na kávu. Keď sa išiel domov prezliecť, napadli ho dvaja maskovaní lupiči. Rýľom a kameňmi ho bili po celej časti tela. Muži rozprávali maďarským jazykom. "Som sa vrátil domov z rybačky, som sa išiel prezliecť, že ešte skočím na kávu a zišiel som von na dvor," hovorí prepadnutý muž.

Nemal som šancu sa ubrániť

Pán Róbert sa pokúšal aj brániť nemal však žiadnu šancu."Kým som sa mohol brániť s tým jedným sa objavil druhý, ktorý ma takisto dobil s kameňom. Tak som odpadol a búchali ma v kuse možno tak 15-20 minút," pokračuje. Z domu mu ukradli 1000 eur a aj 1000 forintov. To im však nestačilo a mužovi z garáže odcudzili aj auto. 42-ročný muž leží s ťažkými zraneniami v nemocnici. Utrpel otras mozgu, tržné rany a zlomený prst.

"Vyšetrovateľ z Levíc začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže a porušovania domovej slobody,“ informovala hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy