Polojasno
17°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Z kamiónu sa utrhol náves, našťastie nikoho nezranil
Zdielať na

Z kamiónu sa utrhol náves, našťastie nikoho nezranil

Len necelé 4 kilometre prešiel vodič na kamióne, keď sa mu počas jazdy odtrhol náves v obci Štítnik pri Rožňave. Náves ostal visieť na ceste a kamión sa viac nedokázal pohnúť. Na pomoc ihneď okrem policajtov a obecných hasičov prišla aj asistenčná služba z Košíc. Vodič sa pri nehode nezranil a pred jazdou nepil.

Napriek tomu, že premávka v obci hustá nebola a kamión na ceste nezavadzal, policajti na dopravu museli dohliadať. Vodič mal namierené až do Prahy, cesta sa mu ale skončila už po pár kilometroch, ani sám nevedel, ako sa mohol náves počas jazdy odtrhnúť.

Náves plný fliaš

Kamión bol plne naložený sklenený fľašami, až do príchodu asistenčnej služby hrozilo, že 14-tonový náklad budú musieť prekladať. Obecní hasiči tiež skontrolovali vytekajúce palivo a kamión zabezpečili. Naložiť náves späť už však až také jednoduché nebolo.

Dopravu to nepoznačilo

Nehoda sa stala neskoro v noci, hlavný ťah na Revúcu a Banskú Bystricu, preto obmedzený až tak nebol. Policajti vyše dvoch hodín, počas ktorých ju odkláňali na priľahlé parkovisko.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy