Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kuriózna nehoda! Kamión s deťmi a autami visel nad priekopou
Zdielať na

Kuriózna nehoda! Kamión s deťmi a autami visel nad priekopou

Skutočne kuriózna nehoda v piatok na viac ako 4 hodiny zablokovala cestu pri Žiari nad Hronom. Rumunský kamionista prevážajúci osobné autá totiž vrazil do zvodidiel a ostal nebezpečne visieť nad priekopou. V kabíne s ním sa však viezli aj jeho maloleté deti. Hrozilo, že sa všetci aj s nákladom prevrátia.

V kabínke aj s deťmi

43-ročný rumunský vodič zrejme cestu dobre nepoznal a precenil svoje sily. Do zákruty vošiel v priveľkej rýchlosti a prerazil zvodidlá. Celý kamión tak ostal nebezpečne naklonený na boku.

V kabínke s vodičom však sedeli aj jeho dve deti. 14-ročný syn a len 10-ročná dcérka. Obe deti sa rozhodli vyliezť von, čo sa im našťastie bezpečne podarilo. Horšie to už bolo s prevážanými autami. Hrozilo, že skončia prevrátené v priekope.

Autá z prívesu zničené

Hasiči sa snažili autá zaistiť lanami. Chybu si priznal aj nešťastný kamionista, ktorý už len bezradne obchádzal okolo a počítal škody. Zničených ostalo niekoľko áut z prívesu.

Rumunská firma zatiaľ škody nevyčíslila. Zrejme však pôjde o ťažké tisíce. Kamionistovi policajti zadržali vodičský preukaz a dostal 500-eurovú pokutu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy