Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Matka (52) čelne narazila do nákladného auta. Prežila svoje deti
Zdielať na

Matka (52) čelne narazila do nákladného auta. Prežila svoje deti

Aj piatok trinásteho si na cestách vyžiadal svoje obete. Neďaleko Žarnovice zahynuli dvaja bratia vo veku 24 a 25 rokov. Po zrážke s kamiónom zomreli v osobnom aute, ktoré šoférovala ich mama. Na mokrej ceste sa vozidlo zrejme dostalo do šmyku a čelne narazilo do kamióna.

Čelne narazila do kamiónu

52-ročná vodička osobného motorového vozidla Škoda Fabia z obce Radobica v okrese Prievidza, v miernej pravotočivej zákrute v smere od Žarnovice na Veľké Pole, z doposiaľ nezistených príčin zišla pravou stranou vozidla mimo vozovku, následne stratila kontrolu nad vozidlom, čím sa dostala do protismeru, kde do pravej strany Fábie, čelne narazilo nákladné motorové vozidlo Scania s návesom, ktoré viedol 42-ročný poľský vodič.

Vodič kamiónu videl všetko z kabíny, no zrážke už nevedel zabrániť. "Vyšlo na trávu, zatočilo ho doľava podo mňa," hovorí Poliak. Fabia s trojčlennou posádkou prerazila zvodidlá a skončila v potoku.

Chlapcov sa zachrániť nepodarilo

Vodiči okoloidúcich áut okamžite zastavili a zraneným sa pokúšali pomôcť. Vodičku sa im podarilo vytiahnuť von. K 24-ročnému Stanislavovi a o rok staršiemu Vladimírovi, ktorých po náraze odhodilo za zadné sedadlá, sa dostať nevedeli. "Tri zranené osoby, dve mŕtve," skonštatoval Peter Hudec z hasičského zboru.

Ženu museli hospitalizovať v nemocnici. Podľa našich informácií má viacero zlomenín a vážne poranenú hlavu. Čo presne sa v osudných chvíľach v aute odohralo by mali určiť znalci.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy