Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Brutálna vražda na Podbrezinách. Obvinili Jakuba (19) a Jarmilu (20)...
Zdielať na

Brutálna vražda na Podbrezinách. Obvinili Jakuba (19) a Jarmilu (20)...

Najväčšie sídlisko Podbreziny v Liptovskom Mikuláši prežilo šok. Z nedele na pondelok tu totiž dvaja mladučkí ľudia brutálne zavraždili človeka. Vyšetrovateľ z vraždy obvinil len 20-ročnú Jarmilu a 19-ročného komplica, Jakuba. Svoju obeť mali vlákať do bytu a okolo polnoci dobodali nožom a dobili tĺčikom na smrť.

Ona začala, on dokonal

Mladú dvojicu z Liptova priviezla pred sudcu okresného súdu policajná eskorta. Z auta  najskôr v putách vystúpil chudý 19-ročný Jakub, hneď za ním priviedli aj útlu Jarmilu. Je až zarážajúce, že mladá žena sa vraj so svojou obeťou, 31-ročným Mirom z Liptovskej Porúbky poznala len krátko, no práve ona na neho podľa polície vytiahla kuchynský nôž s 20cm čepeľou.

Aj jej porezaná pravá ruka svedčí o tom, že sa Miro pokúšal brániť. V chodbe liptovskomikulášskeho bytu však otrasný čin siedmimi ranami tĺčikom na mäso dokonal Jakub.

Smrť pre peniaze?

Dvojica tak čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za čo im hrozí 25-ročný trest. Zatiaľ čo sa mladá žena z činu pred sudkyňou priznala, Jakub odmietol vypovedať.

Čo však bolo skutočným motívom vraždy, vedia zatiaľ len údajní vrahovia. Je však možné, že išlo o peniaze. Jarmila sa totiž živila najstarším remeslom a pasáka jej mal robiť práve Jakub...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy