Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Krutá hra! Šteniatko týrali, k smrti ho dobodal chlapček (5)
Zdielať na

Krutá hra! Šteniatko týrali, k smrti ho dobodal chlapček (5)

V osade neďaleko Starej Ľubovne si našli malé deti hroznú zábavu. Ako hračka im poslúžilo malé šteniatko. To najskôr dusili povrazom, dobili kameňom a napokon dobodali kuchynským nožom. Nad touto brutalitou sa pozastavila aj psychologička. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov...

Šteniatko týrali

Šteniatko si toto ani nezaslúžilo. Deti psíka uviazali na lano, kopali a hádzali doňho kamene. Na všetko sa pozerali aj miestni, ktorí však nezakročili. Decká sa podľa ich slov len hrali. Políciu zavolali až náhodní okoloidúci.

Dobodal ho 5-ročný chlapček

Zarážajúce však ostáva, že psíka napokon dopichalo nožom len 5-ročné dieťa. Pes nemal šancu prežiť. Keď sme sa o tomto prípade vyjadrili pred psychologičkou, neverila. "Je vysoko pravdepodobné, že takáto agresivita môže neskôr prerásť aj voči ľuďom všeobecne," komentovala Mária Jancurová.

Na policajný výsluch išla s 5-ročným Dušanom aj jeho matka, na naše otázky odpovedala mlčaním. Pykať za tento brutálny čin nebude ani chlapec, ani jeho rodičia. "Vzhľadom na to, že ide o maloleté dieťa, trestné stíhanie je zastavené," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy