Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hádka Jakuba (20) a Miroslava (†31) skončila tragédiou
Zdielať na

Hádka Jakuba (20) a Miroslava (†31) skončila tragédiou

V bytovke na sídlisku Podbreziny v Liptovskom Mikuláši, došlo v noci ku krvavému útoku s tragickými následkami. 31-ročný Miroslav bol na návšteve u približne 20-ročného Jakuba. V byte bola aj 21-ročná Jarmila. Čo presne sa za zatvorenými dverami bytu udialo zostáva nateraz záhadou. Starší z mužov však utrpel rezné rany na hornej polovici tela a poranenia hlavy, ktorým počas prevozu do nemocnice podľahol.

V byte bola aj Jarmila

Krvavá tragédia sa odohrala v paneláku na Lounskej ulici, v byte na druhom poschodí. Od susedov sme sa dozvedeli, že tu býval asi 20-ročný Jakub. Podľa niektorých nekonfliktný mladík, podľa iných sa z bytu neustále ozývali hádky a hlasná hudba.

V nedeľu tu bol na návšteve 31-ročný Miroslav z Liptovskej Porúbky. Prišla sem aj 21-ročná Jarmila. Práve ona mala okolo polnoci zavolať policajtov. Zatiaľ sa nevie, čo presne sa medzi mužmi udialo, zjavne však došlo k fyzickému útoku s nožom.

Zomrel počas prevozu

Na mieste sa dokonca rozprávalo o tom, že Miroslav utrpel zranenia hlavy mäsovým sekáčikom. Počas prevozu do nemocnice zomrel.

Ošetrenie potrebovala aj mladá žena. Tá utrpel ľahké rezné rany po rukách a momentálne je hospitalizovaná v nemocnici. Polícia na prípade intenzívne pracuje.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

policajné auto_Žilina_lekárka_dobodala_priateľa_ilustračné

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy