Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Unesené bábätko z Ústí nad Labem našli v Nemecku
Zdielať na

Unesené bábätko z Ústí nad Labem našli v Nemecku

Polícia našla v Nemecku trojtýždňové dievčatko, ktoré ešte minulý týždeň ukradol neznámy muž z kočíka rovno pred očami mladučkej matky v ústeckých Trmiciach. Popis podľa polície zodpovedná hľadanej Miške. Dieťatko je živé a zdravé.

Dievčatko sa našlo

"Môžem potvrdiť, že nemecká polícia našla dievčatko, ktoré zodpovedá popisu hľadanej Michaly Janovej, dieťa je v poriadku," povedal pre novinky.cz riaditeľ ústeckej polície Vladimír Danyluk. Polícia v tejto súvislosti podľa denníka Bild zatkla jedného Nemca a dve ženy.

Neznámy muž dievčatko uniesol v stredu poobede na ústeckom predmestí Trmice. "Na križovatke ulíc Gorkého a Žižkova v Zelenom parku oslovil neznámy muž matku dievčatka," popísala udalosť policajná hovorkyňa. Muž potom bábätko vytiahol pred očami matky z kočíka, nasadol do auta a odišiel smerom k štátnej hranici s Nemeckom.

Únoscom bol muž

Dieťa malo na sebe v tej chvíli šedé tričko s dlhým rukávom s modrými pruhmi, šedé tepláčiky s červeným pruhom a na nohách ružové látkové topánočky. Pod oblečením malo biele body s obrázkom krokodíla na hrudi. Dievčatko má na ľavej strane krku nad ramenom 0,5-centimetrovú tmavú škvrnu. Únoscom je podľa polície muž bielej pleti, 180 až 190 centimetrov vysoký, s krátkymi rovnými hnedými vlasmi.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

flickr/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy