Jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pavol (30) skončil s autom v rybníku, v krvi mal 2 promile!
Zdielať na

Pavol (30) skončil s autom v rybníku, v krvi mal 2 promile!

Tridsaťročný Pavol oslavoval svoje meniny a narodeniny. Oslavu ale prehnal, so svojím autom skončil v jazere. Vozidlo spadlo z niekoľko metrového útesu a skončilo ďaleko od brehu. Peter kontrolu nad autom stratil pravdepodobne preto, že bol poriadne opitý.

Chcel predbehnúť motorkára

Peter mal do jazera vletieť vo vysokej rýchlosti. Údajne sa snažil predbehnúť motorkára, ale v miernej zákrute dostal šmyk. Správca jazera vraví, že takýto úlovok v ich chovnom rybníku doteraz nemali.

Vodič mal veľké šťastie, že sa mu z auta podarilo dostať von. To odletelo viac ako 6 metrov od kraja a okamžite kleslo až do hĺbky 4 metrov. Z potápajúceho sa auta vyšiel pravdepodobne cez otvorené okno. Tento zážitok z jeho oslavy ale nechcel opisovať.

Dve promile v krvi

Po niekoľkých hodinách sa auto podarilo hasičom z jazera vytiahnuť. Potom, ako policajti urobili šoférovi dychovú skúšku, bolo jasné, čo mu do jazera pomohlo. Za volantom totiž sedel poriadne posilnený alkoholom.

"Policajti zistili, že 30-ročný muž za volantom mal v dychu 0,90 miligramu na liter alkoholu, čo je v prepočte bezmála 2 promile alkoholu," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Mladík sa s autom teraz môže rozlúčiť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Auto v rybníku_vyťahovanie_hasiči_leto_voda_opitý

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy