Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V Bratislave havaroval autobus, bolo v ňom 25 cestujúcich!
Zdielať na

V Bratislave havaroval autobus, bolo v ňom 25 cestujúcich!

V čase popoludňajšej dopravnej špičky havaroval na križovatke Miletičovej a Záhradníckej ulice v Bratislave autobus plný ľudí. Vozidlo zaparkovalo priamo v neďalekom parku, presne medzi stĺpom elektrického vedenia a hrubými kmeňmi stromov. Cestujúci aj vodič môžu hovoriť o šťastí.

Vraj to bola vina šoféra

Podľa svedkov je jednoznačne na vine vodič autobusu. Do križovatky vraj vletel príliš rýchlo a jednoducho si nevšimol autá stojace v kolóne. Nepomohlo ani to, že ihneď skočil na brzdu. Nasledoval náraz.

Vodič strhol volant priamo do zábradlia, prerazil konštrukciu a s vozidlom, v ktorom sa sa viezlo 25 cestujúcich, zastavil až v parku. Všetci hovoria o obrovskom šťastí. Autobus zaparkoval na milimeter presne medzi mohutné kmene stromov a stĺp elektrického vedenia.

Autobus bol nepojazdný

Autobus je zničený úplne. Kúsky skla boli roztrúsené v okolí niekoľkých metrov. Nechýbalo veľa a nehoda by sa naobišla bez zranených. Škodu na autobuse vyčíslili na 30 000 eur. Na ďalších 2 500 € zatiaľ polícia vyčíslila škody na oboch vozidlách a zábradlí, ktoré vodič prakticky úplne zničil.


 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy