Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
ZÁZNAM. Milionár si na súde vypočul rozsudok, skolaboval a zomrel!
Zdielať na

ZÁZNAM. Milionár si na súde vypočul rozsudok, skolaboval a zomrel!

Tragickú dohru mal vo štvrtok v americkom štáte Arizona koniec súdneho procesu s milionárom obvineným z poistného podvodu. Po tom, ako súd uznal 53-ročného Michaela Marina vinným z poistného podvodu, obvinený skolaboval a po prevoze do nemocnice zomrel!

Podpálil si dom za 3,5 milióna dolárov

Konkrétne ho súd uznal vinným zo zapálenia jeho domu za účelom získania peňazí z poistky. Marin po vynesení rozsudku zavrel oči a priložil si ruky na tvár. Videozáznam odvysielaný televíziou Fox News naznačil, že mohol prehltnúť prášky, ktoré zapil vodou z plastovej fľaše.

O niekoľko minút neskôr začal mať problémy s dýchaním a zrútil sa v súdnej sieni na podlahu. Na súd okamžite zavolali záchrannú službu, ale lekárom sa už Marina nepodarilo zachrániť. Po prevoze do nemocnice v Phoenixe ho prehlásili za mŕtveho.

Hrozilo mu 16 rokov väzenia

Súd okresu Maricopa uznal 53-ročného Michaela Marina vinným z úmyselného podpálenia jeho domu o rozlohe viac než 600 metrov štvorcových za 3,5 milióna dolárov. A to za účelom získania peňazí z poistky na nehnuteľnosť.

Marin si zapálil dom pred tromi rokmi po tom, ako sa mu ho nepodarilo predať v aukcii. Hasiči našli hneď niekoľko ohnísk požiaru a milionár sa neskôr k svojmu činu priznal. Pri požiari nebol nikto zranený. Podľa žalobcov mu hrozilo 16 rokov väzenia.

Otec štyroch detí Michael Marin vyštudoval Univerzitu Yale a pôsobil ako maklér na Wall Street. Okrem iného zbieral Picassove črty a vystúpil na najvyššiu horu sveta Mount Everest. Príčinu je smrti určí nariadená pitva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Michael_Marin_milionár_smrť_súd

youtube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy