Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Drzosť nemá hraníc! Mužovi ukradli kvety priamo spred dverí
Zdielať na

Drzosť nemá hraníc! Mužovi ukradli kvety priamo spred dverí

Krádeže existujú tak dlho, ako ľudstvo samo. Zlodeji sú zvyčajne veľmi vynachádzaví a hľadajú spôsob ako kradnúť tak, aby ich pri tom nikto nechytil. Otázkou teda je, či sú zlodeji, ktorých vám teraz ukážeme, hlúpi alebo drzí. Táto zlodejská partia totiž kradla kvetináče spred cudzích dverí a ešte priamo pred bezpečnostnou kamerou.

Dve ženy s dieťaťom si priamo pred bezpečnostnou kamerou najskôr zbierajú šišky zo stromov. Potom už najmladšieho člena lúpežníckeho tímu vyšlú na kontrolu, či je čistý vzduch. Ženy zatiaľ mapujú okolie. Nikoho nikde, akcia môže začať!

Podarená rodinka

Traja lúpežníci však ešte neskončili! Obzerajú sa po ďalších kvetináčoch. Tu už žena berie ďalší kvetináč umiestnený priamo pod kamerou a nenápadne popri stene odchádzajú preč. Majiteľovi kamerového záznamu sa už dokonca podarilo zistiť, o koho ide. Je to nevesta s dieťaťom a svojou svokrou! Nie však našťastie jeho.

"Nejde mi o samotné kvety, ale o princíp, ako niekto dokáže úplne samozrejme ukradnúť niečo, čo mu nepatrí a ešte to berie ako ,,rodinný výlet" s dieťaťom," napísal divák, ktorý nám poslal aj kamerové zábery.

Pokuta za krádež

Prípad ale ďalej riešiť nechce. Kvety by inak nových majiteľov vyšli poriadne draho. "V tomto prípade sa osoba dopúšťa priestupku proti majetku. V prípade preukázania viny hrozí za takýto skutok finančná sankcia až do výšky 331 €," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Petra Hrašková.

Podobné prípady sa ale, žiaľ, stávajú úplne bežne. Stačilo zájsť s kamerou do ulíc a príbehov nekončiacej drzosti sme si vypočuli hneď niekoľko. Svoje o tom vie aj kaderníčka pani Jana. "Ukradli mi tabuľu a dokonca za mojej prítomnosti a prítomnosti zákazníčky," uviedla.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy