Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
142 prsteňov za 23 tisíc eur! Čo zlodejom spadlo, to si pozbierali...
Zdielať na

142 prsteňov za 23 tisíc eur! Čo zlodejom spadlo, to si pozbierali...

Zlaté šperky v hodnote takmer 23 tisíc eur! Tak takýto parádny úlovok sa podaril dvom zlodejom v zlatníctve v nákupnom centre v Martine. Mladí dlhoprstí muži využili fakt, že sa predavačka venovala zákazníčke. Zlodeji zrejme neboli Slováci.

V danej chvíli predavačka zlatníctva blokovala tovar zákazníčke. Jej zaneprázdnenosť naplno využili zlodeji, ktorí ukradli celý plát zlatých šperkov.

142 prsteňov z bieleho zlata

Muži oblečení v krátkych nohaviciach a so slnečnými okuliarmi si z predajne šperkov odniesli presne 142 prsteňov z bieleho zlata! Kým zákazníčka platila pri pokladnici za retiazku, zlodeji nepozorovane otvorili sklenenú vitrínu. "Zákazníčku som doobsluhovala, išla som si odniesť pláto a v tom okamihu som zbadala, že mi chýba ďalšie pláto," hovorí predavačka poškodeného zlatníctva.

To, čo im spadlo, si pozbierali!

Ona od pokladne na sklenenú vitrínu nevidela, to už ale zlodeji zrejme dobre vedeli, pretože v predajni boli v ten deň už druhýkrát.  Pri odchode im pár prsteňov vypadlo a tie si dokonca drzo pozbierali! "Som si všimla, že ako keby mu niečo padlo. Myslela som si, že nejaké kľúče alebo čo," vraví predavačka.

Informuje hovorkyňa KR PZ v Žiline Jana Balogová: "S odcudzenými prsteňmi opustili obchodné centrum, nastúpili do osobného motorového vozidla renault megan a odišli na neznáme miesto."

Je možné, že zlodeji neboli len dvaja, pred obchodným centrom na nich totiž čakal ďalší muž.  Ak ste ich na záberoch z priemyselnej kamery, ktoré vám ponúkame v reportáži TV JOJ, spoznali, kontaktujte políciu na čísle 158.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Zlodeji_zlatníctvo_Martin

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy