Polojasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Muž (†42) šiel zrejme prirýchlo. Skončil v kovových dverách lekára
Zdielať na

Muž (†42) šiel zrejme prirýchlo. Skončil v kovových dverách lekára

Na jednom z bratislavských sídlisk v noci vyhasol život 42-ročného muža. Podľa všetkého sa po Dúbravke rútil šialenou rýchlosťou. Vozidlo však nezvládol, zišiel z cesty a narazil do dopravnej značky aj rozvodnej skrine. Zraneniam podľahol na mieste.

Jeho cesta skončila priskoro

42 - ročný muž prechádzal vo svojom peugeote približne o jednej ráno po ceste na Saratovskej ulici v Bratislavskej Dúbravke. Podľa slov svedkov smeroval na ulicu Pri kríži, keď v tom došlo vo veľkej rýchlosti k nárazu a jeho cesta skončila.

Bolo počuť výbuchy

Svedok nočnej nehody, obyvateľ bytovky v tesnej blízkosti miesta, kde sa tragédia odohrala, ju opisuje takto: "Strašné to bolo, otrasné, to boli také výbuchy, tri za sebou". Vodič zišiel z cesty na jej pravej strane. Potom už nasledovala len hrôza.

Vozidlo skončilo v kovových dverách

Po všetkých prekážkach, ktoré auto zlikvidovalo po zjazde z cesty, ho zastavil až náraz do veľkých kovových dverí lekárskej ambulancie. Časti auta i rozvodnej skrine ktoré lietali vzduchom po okolí dokonca poškodili i zaparkované autá.

Márny boj o život...

Obrovský hluk po náraze vystriedalo desivé ticho, no na miesto ihneď pribehli náhodní okoloidúci.  Po príchode všetkých záchranných zložiek sa začal boj o Róbertov  život.

Príčiny tejto nočnej tragédie za volantom v Bratislavskej Dúbravke zisťujú dopravný policajti. Či bol za smrťou vodiča mikrospánok alebo alkohol, určí až súdna pitva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

KRPZ BA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy