Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Muž zrazil v centre Rožňavy svoju sesternicu (71)
Zdielať na

Muž zrazil v centre Rožňavy svoju sesternicu (71)

Košická cesta v centre Rožňavy je považovaná za najnebezpečnejšiu a je známa častými dopravnými nehodami. Potvrdilo sa to aj v utorok skoro ráno, keď vodič idúci po hlavnej ceste zrazil chodkyňu. Hlavnou príčinou nehody je zrejme to, že dôchodkyňa prechádzala cez rušnú cestu mimo priechodu pre chodcov.

Žena ostala ležať na zemi

Obeťou nehody sa stala 71-ročná žena. Podľa informácií TV JOJ vbehla chodkyňa vodičovi priamo pod auto. Ten do nej narazil ľavou stranou. Dôchodkyňa ostala v bolestiach ležať na zemi. 

Privolaní záchranári ju okamžite previezli do nemocnice. Po náraze sa u nej vnútorné zranenia vylúčiť nedali. Vodič pred jazdou nepil. To, v akej rýchlosti do chodkyne narazil, ukáže až policajné vyšetrovanie.

Hlavnú cestu riadili policajti

Na aute bolo viditeľné rozbité najmä čelné okno. Osobné veci dôchodkyne ostali po náraze rozhádzané desiatky metrov od miesta zrážky. Hlavnú cestu po nehode riadili policajti. Kuriózne na tejto nehode tiež je, že zrazená žena s vodičom sú rodina - podľa našich informácií muž zrazil svoju sesternicu z druhého kolena. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Rožňava_nehoda_rozbité auto_vpredu pohodené veci_konkrétny prípad

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy