Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Opila nás šumienka, tvrdil vodič aj spolujazdec z Revúcej...
Zdielať na

Opila nás šumienka, tvrdil vodič aj spolujazdec z Revúcej...

Nasledujúci článok o nehode v okrese Revúca vám zaiste vyrazí dych. Nebojte sa, nejde o vážnu nehodu. Práve naopak, opitý vodič a spolujazdec si svoju nehodu poriadne užívali.

Vykľul sa z neho fotomodel

Niečo takéto sa veru vidí málokedy. Opitý spolujazdec Fordu Escort len niekoľko minút po nehode pózoval pri rozbitom aute. "Môžete, foťte," hovoril opierajúc sa o auto. Do smiechu bolo aj vodičovi auta. Na svojej nehode sa celkom dobre zabavil.

"Dostali sme šmyk, vyleteli sme, garambol," povedal šofér. Rýchlo vraj nešiel. "80-90," hádal. A o tom, že by sa pred jazdou potúžil alkoholom nechcel ani len počuť. "Nepili sme nič," dodal vodič. Neskôr však priznal, že predsa len čosi pred jazdou popíjal. Bola to vraj šumienka. "9 centov, oplatí sa," hovorí. Dvaja kamaráti hovoria, že z Liciniec pri Plešivci mali namierené domov.

Po smiechu býva plač

"Smerom na Brazíliu," uviedol vodič. Pravda je samozrejme trochu iná. Vodič a jeho spolujazdec popíjali alkohol v miestnej krčme v Licinciach. Po žúrke vodič neváhal a sadol si za volant. "Po vykonaní dychovej skúšky na alkohol mu namerali 0,65 miligramu alkoholu, čo je 1,35 promile," informovala hovorkyňa policajného zboru Mária Faltániová.

Jazdu nezvládol, osudná sa mu stala ľavotovičová zákruta. Našťastie nikoho nezodpovednou jazdou nezranili. Z jeho auta však vytiekla nafta. Vodiča možno prejde smiech až potom čo sa dozvie, že mu hrozí až ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy