Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Mladík riešil svoj dlh. Odrezal readiátory, sporák aj vaňu
Zdielať na

Mladík riešil svoj dlh. Odrezal readiátory, sporák aj vaňu

Obyvatelia istej košickej bytovky si nedokážu poradiť s problematickým susedom. Ten im poriadne znepríjemňuje život. Svoje dlhy si vyriešil veľmi primitívnym spôsobom. Samozrejme na úkor všetkých, ktorí v bytovom dome žijú.

Dovolenka? Brigáda!

"Čo máme robiť, povedzte," sťažuje sa obyvateľka paneláku na košickom sídlisku. Niektorí z nás majú v lete namierené na dovolenku, iní musia brigádovať. Po svojom brigádoval mladík v jednom z košických panelákov. A to až tak, že hrozil výbuch. "Odpílil plyn a nechal to syčať," hovorí obyvateľka paneláku. 

Pre mladíka malo železo zrejme cenu zlata. Jeho ruky a pílka fungovali ako magnet a odrezal všetko kovové bez ohľadu na to, na čo to slúži. Všetko to odniesol, včetne vane a sporáku. Mladík si horúce dni vysvetlil po svojom a rozhodol sa susedov ovlažiť vodou z radiátorov. Pustil im ju priamo na hlavy z najvyššieho poschodia.

Bez riešenia...

Z uvoľneného potrubia sa voda valila ako z vodopádu a všetko to skončilo až na prízemí. Škody sú maximálne a hoci je vinník známy, je taktiež nepostihnuteľný.

"Oznámili sme, že odmontoval radiátory, že aby to prišli nejak zapečatiť tie koncovky. Tak povedali, že nemôžu nič robiť, pokiaľ je on vlastníkom bytu, môže si robiť čo chce," povedala štábu domová dôverníčka.

Presne toto sa obyvatelia paneláku dozvedeli od správcu. Ten sa na kameru odmietol vyjadriť, ale zaslal nám písomné stanovisko, v ktorom sa uvádza, že za byt je zodpovedný vlastník tak, aby neohrozoval susedov. Celý bytový dom je údajne poistený.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy