Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Muž (34) bil družku (34). Pre peniaze
Zdielať na

Muž (34) bil družku (34). Pre peniaze

Tridsaťpäť ročný muž z Lipianskej osady v sabinovskom okrese surovo zmlátil svoju družku v jej vlasntom byte. Potom ako sa s ňou pohádal, ju zhodil na zem, kde ju brutálne udieral a kopal. Po tomto agresívnom útoku skončila žena v Prešovskej nemocnici

34-ročná žena bývala s rovnakom starým druhom v skromnbých podmienkach. Podľa našich informácií ju druh napadol v záchvate žiarlivosti. Podľa miestnych obyvateľov mala žena veľa mužov a preto ju zbil. 

Chcel peniaze, potom ju zbil

Agresívny muž chcel najskôr od ženy peniaze. Tie však nemala a tak z jej bytu odišiel. Po chvíli sa však vrátil späť a fyzicky na ňu zaútočil. Ženu bil halva nehlava. "Potom, ako sa vrátil späť do bytu, ženu s dreveným predmetom  udrel niekoľkokrát po hlave a chrbte a rovnako jui pichal do rebier. Žena utrpela zranenia s dobou liečenia viac ako sedem dní," uviedol prešovský opolicajný hovorca Daniel Džobaník.

Žena skončila v nemocnici

Žena skončila v prešovskej nemocnici na klinike úrazovej chirurgie. Agresívneho útočníka policajti zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Spracovaný je už aj podnet na jeho vzatie do väzby. Policajti z Lipian obvinili muža z nebezpečného vyhrážania a prečinu ublíženia na zdraví.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy