Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dnu vtrhol cez balkón. Zbil manželku, latou od postele aj milenca
Zdielať na

Dnu vtrhol cez balkón. Zbil manželku, latou od postele aj milenca

Odchod manželky k mladšiemu priateľovi znášal muž veľmi ťažko. Rozhodol sa teda zobrať veci do vlastných rúk a dvojicu napadol v ich prenajatom byte vo Vranove. Okrem toho, že im v spálni rozbil posteľ, neváhal zaútočiť aj na nich.

Presťahovanie sa manželky aj s priateľom do prenajatého bytu bolo pre muža ťažkým sústom. Túto neľahkú situáciu sa rozhodol nenechať iba tak a posilnený alkoholom sa prišiel obidvom vyhrážať. Do bytu sa dostal cez balkón na prvom poschodí.

Na soka v láske latou z postele

"Nie, nebudem o tom rozprávať," vraví napadnutá žena a vzápätí zatvára dvere do bytu. 41-ročný muž najprv zaútočil na svoju manželku a neskôr v spálni objavil aj jej priateľa. V záchvate zúrivosti roztĺkol manželskú posteľ, vytrhol z nej drevenú latu a tou uštedril niekoľko rán svojmu sokovi v láske. "Trikrát ho udrel po trupe," informuje hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Už má na krku obvinenie

Zranenú dvojicu ošetrili v vranovskej nemocnici, žena má zranenú hlavu, muž pomliaždené plece a odreniny. Daniel Džobanik: "Obidvom napadnutým spôsobil zranenia s dobou liečenia asi tri dni." Krátko po útoku skončil muž v rukách policajtov a za svoje vyčíňanie má na krku už aj obvinenie. "Muž bol obvinený z prečinov porušovania domovej slobody a nebezpečného vyhrážania sa," vraví hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Panelák_balkón_útok

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy