Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mladík (17) brutálne dobil dievča (13). Údery do hlavy a kopance!
Zdielať na

Mladík (17) brutálne dobil dievča (13). Údery do hlavy a kopance!

V Žiline sa vo štvrtok večer odohral incident, pri ktorom 17-ročný mladík napadol 13-ročné dievča. Podľa svedkov zaútočil na Angeliku úplne bezdôvodne. Ešte predtým ju hrubo urážal a vulgárne jej nadával.

Svedkovia videli, ako ju niekoľko metrov vláčil po zemi a počas toho do nej neustále kopal. Angelika leží v nemocnici s viacerými zraneniami. Je veľmi vystrašená a tvrdí, že sa už bude báť chodiť von. "Ten ujo povedal, že poď sem ty cigánka, že ja ťa zabijem," opisuje obeť začiatok agresívneho útoku.

Údery, facky, kopance, nadávky...

"Doteraz som v hroznom šoku a aj moja dcéra je stále vo veľkom šoku," vraví Angelikina mama. Údajne iba išla spolu s kamarátmi a súrodencami po chodníku. Mladíkovi, ktorý okolo nich prechádzal, nič nehovorila. Zrazu sa na ňu obrátil. Deti, ktoré tam boli, sa mohli iba bezmocne pozerať, ako na ňu zaútočil.

"Hodil ju do takých kríkov a tam ju začal bombovať, facky jej dával, bomby a kopačky," hovorí o brutálnej bitke Angelikina sesternica. "Utrpela mnohopočetné povrchové zranenia, zlomeninu očnice," informuje riaditeľka FNsP Žilina Daniela Bekeová.

Za ušami má aj mladíkova priateľka

Pri incidente bola aj priateľka 17-ročného chlapca. Tá celú situáciu údajne ešte viac vyhrotila a nabádala mladíka, aby zaútočil. V čase svojho činu bol agresor opitý. Polícia už preveruje motív a ďalšie okolnosti prípadu. Radko Moravčík, hovorca KR PZ Žilina: "Poverený príslušník policajného zboru obvinil mladistvého z prečinu ublíženia v súbehu s prečinom výtržníctva." Páchateľovi hrozí strata slobody na jeden a pol roka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

bitka_ťahanie_vlasy_dieťa

isifa - ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy