Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Policajti pasákmi. Dievčatá ponúkali služby v prenajatom dome
Zdielať na

Policajti pasákmi. Dievčatá ponúkali služby v prenajatom dome

Dvaja policajti zo Zlatých Moraviec mali predávať mladé dievčatá na sex. Túto informáciu sme ako prví priniesli už v utorok. Policajti si vraj urobili prostitútky z iba 15-ročného dievčaťa a jej 19-ročnej kamarátky. Zákazníkom ich ponúkali cez internet.

K fotkám pridali cenník

Sexuálny biznis si muži zákona údajne urobili v prenajatom byte v Topoľčiankach na 3 poschodí. Prostitúciu si dohodli s dvomi dievčatami. Jedna z nich mala v tom čase iba 15 rokov.

"Prostredníctvom sociálnej siete ponúkali dievčatá vo veku 16 a 19 na prostitúciu," informovala hovorkyňa ministerstva vnútra Lucia Garajová. K profilovým fotkám policajti dievčatám vraj zavesili na sociálne siete aj cenník. Napríklad za kompletné služby pýtali 70 eur.

Po peniaze chodili počas služby

"Komunikácia bežala na internete pod rôznymi prezývkami, kedy komunikovali ako pasáci. Z inkasovanej sumy, ktorú dievčatá zarobili dávali policajtom jednu polovicu, pričom policajti si ju delili jedna ku jednej," hovorí riaditeľ krajského riaditeľstva Pavel Šrámek.

Podľa našich informácií je možné aj to, že po obšťastnení mužov, chodila dvojica peniaze inkasovať aj počas služby. Vraj v uniforme a na policajnom aute. To, že sa tam pohybujú pričasto si všimli aj susedia. "Veľa nechodievali najskôr a teraz skoro pravidelne chodia. A my sme sa ešte potešili, že nás strážia," povedala obyvateľka Topoľčianok.

Prípad prebrala inšpekcia ministerstva vnútra. 31-ročného Ladislava a 24-ročného Mareka už obvinili. Presne títo policajti sa stali neslávne známi aj v apríli, keď im páchateľ pri tomto podniku ukradol policajné auto.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy