Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nelegálny imigrant to nevydržal. Pri Humennom sa obesil
Zdielať na

Nelegálny imigrant to nevydržal. Pri Humennom sa obesil

Prekonal tisícky kilometrov, no keď už mal svoj sen na dosah, v zúfalstve to vzdal. Tak sa skončila cesta za slobodou pre nelegálneho migranta. Do západnej Európy to mal už len kúsok, no pašeráci ho zrejme nevyzdvihli tak, ako mali. Bezradný muž sa obesil v lese pri Humennom.

Poverčiví Rómovia...

Knísajúce sa telo v diaľke. Tak presne toto zazrel muž z osady Podskalka, keď sa ráno vybral na hríby a dostal sa hlboko do lesa. V osade to samozrejme vyvolalo napätú atmosféru, niektorí Rómovia sú totiž poverčiví a mŕtvych sa boja. "Mal čierne vlasy, pleť, si myslel, že to je nejaký Róm, preto dostal panický strach," popisuje obyvateľka Podskalky.

Obesil sa sám, alebo dielo prevádzačov?

"Nájdený muž bol vo veku 30 až 40 rokov, pričom bol ázijského pôvodu," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Podľa miestnych o Pakistanca. Nešlo však o migranta zo záchytného tábora, podľa všetkého ho tu vysadili prevádzači, no nik si preňho neprišiel.

Muž sa preto pravdepodobne v zúfalstve obesil na horolezeckom lane. To migranti používajú na prekonanie hôr vo svojej krajine. A hoci polícia vylúčila známky cudzieho zavinenia, niektorí tvrdia, že ho na lane obesili práve prevádzači...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy