Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragédia na vjazde na D2! Kamionistu (†40) uväznili zvodidlá
Zdielať na

Tragédia na vjazde na D2! Kamionistu (†40) uväznili zvodidlá

V pondelok okolo pol druhej ráno sa stala na výjazde z Einsteinovej ulice na diaľnicu D2 tragická dopravná nehoda. 40-ročný poľský kamionista z dosiaľ nezistených príčin nezvládol ľavotočivú zákrutu a vrazil do zvodidiel. Celý kamión sa následne prevrátil.

Kamionistu privalili zvodidlá

Vodič smeroval k hraničnému priechodu. Po nezvládnutí ľavotočivej zákruty vrazil do zvodidiel na pravej strane cesty a celá jazdná súprava sa prevrátila. Kamión bol pritom pritlačený na ochranné zábradlie viaduktu. To kamionistu doslova uväznilo v kabíne.

Privolaní záchranári a hasiči sa snažili vodiča dostať von.Dokonca ani skúsení hasiči to nedokázali bez privolanej ťažkej techniky. Po čase však už bolo jasné, že Poliak nehodu nemohol prežiť. Keď sa však podarilo dostať konečne kamión na cestu, privolaný lekár konštatoval u vodiča už len smrť.

Tony bravčoviny sa vysypali

Stalo sa však ďalšie nešťastie. Kamión bol plný porcovaného bravčového mäsa. Bočná stena pri vyťahovaní kamióna sa odtrhla a keďže na nej ležali tony bravčoviny, mäso sa vysypalo. Doteraz leží pri ceste. Materiálne škody neboli doteraz vyčíslené.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy