Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zabíjal na škole, teraz sa Desmont (22) vzdal
Zdielať na

Zabíjal na škole, teraz sa Desmont (22) vzdal

Policajti sú už pokojnejší - hľadaný strelec z americkej Alabamy je už za mrežami. Strážcom sa vzdal sám. 22-ročného Desmonta Leonarda naháňali policajti niekoľko dní potom, ako so svojimi kumpánmi zastrelili 3 osoby a ďalšie 3 ťažko poranil.

Hádka na študentskej oslave

Ukončil tak intenzívnu pátraciu akciu, do ktorej boli zapojené federálne, štátne ako aj miestne orgány. Informovali o tom miestne úrady.

Na 22-ročného Desmonta Leonarda boli vydané tri zatykače v súvislosti so sobotňajšími vraždami v univerzitnom meste Auburn. K streľbe došlo po tom, ako sa študenti pohádali na party neďaleko univerzity.

Terčom futbalisti...

V prípade dvoch obetí išlo o bývalých futbalistov univerzitného tímu, jeden jeho súčasný člen utrpel zranenia. Všetky obete mali 20 rokov, jeden muž ostáva po zásahu do hlavy v kritickom stave.

Páchateľ z miesta činu ušiel na aute, ktoré sa neskôr našlo opustené v susednom okrese. Polícii sa vzdal v Montgomery, hlavnom meste Alabamy. Presný motív jeho činu zatiaľ nie je známy, podľa svedka udalosti bola však predmetom hádky žena.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA, noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy