Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zamieňali, zamieňali... Až prišla krupiérka o 800 €!
Zdielať na

Zamieňali, zamieňali... Až prišla krupiérka o 800 €!

Podvod pri zamieňaní peňazí vyšetrujú policajti v Liptovskom Mikuláši. Pátrajú po podvodníkoch, ktorí ešte 11. mája navštívili herňu na ulici Hollého. Muž zamestnankyňu herne požiadal o zamenenie desaťeurových bankoviek. Mladú ženu tak zmiatol, že mu dala o 800 eur viac, ako mala.

Mali to dobre premyslené

Muž a žena tmavšej pleti hovorili lámanou angličtinou. Krupiérke povedali, že pochádzajú z Talianska. Kým sa žena zhovárala a zjavne zabávala ďalšieho zákazníka, jej približne 50-ročný komplic pristúpil k zamestnankyni a z vrecka vytiahol kôpku bankoviek.

"Muž zamestnankyňu požiadal o zamenenie 80 kusov bankoviek nominálnej hodnoty 10 eur za bankovky väčšej hodnoty," vysvetlila Anna Poljaková z Okresného riaditeľstva policajného zboru v Liptovskom Mikuláši.

Žena si bankovky prepočítala, všetko bolo v poriadku. Na chvíľu však musela odbehnúť do skladu pre peniaze. Keď sa vrátila, páchateľ ju požiadal o zamenenie ďalších 80 kusov bankoviek tej istej nominálnej hodnoty.

Peniaze sa začali kopiť

Peniaze sa začali na barovom pulte kopiť, muž neustále niečo rozprával a zahováral. Nečudo teda, že mladá žena stratila o pohybe peňazí orientáciu. "Páchateľovi odovzdala sumu 1600 eur, pričom si nevšimla, že jeden balík bankoviek si páchateľ zobral," doplnila Poljaková.

Opovážlivý podvodník konal rýchlo, nenápadne a bez akejkoľvek známky nervozity. Zamestnankyni dokonca pred odchodom pobozkal ruku. Nie je vylúčené, že takýmto spôsobom okradla táto dvojica už viacerých ľudí. Ak sú vám povedomí, kontaktujte políciu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Krupiérka_kamera_bezpečnostná_peniaze_eurá_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy