Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Slovenská kobra nachytala ďalších cestných pirátov
Zdielať na

Slovenská kobra nachytala ďalších cestných pirátov

Slovenská kobra v apríli a máji opäť nachytala hneď niekoľko vodičov, ktorí mali príliš ťažkú nohu. Ako uvidíte na exkluzívnych záberoch, predpísanú 130-ku na rýchlostnej ceste úplne odignorovali a poriadne dupli na plyn.

Previnilci, ktorí si na svojich luxusných autách dopriali superrýchlu jazdu, prišli o vodiičáky a nemusia ich dostať naspäť až tri roky. Všetkých troch vodičov chytila slovenská Kobra na rýchlostnej ceste R1.

201 km/h

Na trase medzi Zlatými Moravcami a Nitrou sa jeden z vodičov najskôr rozbehol na 180 kilometrov za hodinu a postupne sa dostal až na dvestovku. Rovnako naponáhľo mal aj šofér, cestujúci pre zmenu z Moraviec do Nitry. Toho tachometer v jednej chvíli nameral s rýchlosťou az 201 kilometrov za hodinu.

O rovných sedemdesiat kilometrov prekročil predpísanú 130-tku aj pretekár, rútiaci sa po ceste medzi Nitrou a Trnavou. Keďže v týchto prípadoch išlo o závažné porušenie cestnej premávky, priestupok policajti nevybavili v blokovom konaní, ale pirátov ciest potrestali zadržaním vodičských preukazov.

Zavolant si zrejme skoro nesadnú

V blokovom konaní by mohli dostať maximálne 650 eurovú pokutu bez zákazu riadenia, avšak teraz im hrozí sankcia až do výšky 800 eur a za volant si možno tak skoro nesadnú.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy