Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Cestní piráti opäť vyvádzali. Toto sú ich šialené kúsky...
Zdielať na

Cestní piráti opäť vyvádzali. Toto sú ich šialené kúsky...

Jazdia po našich cestách, správajú sa arogantne a porušujú všetko, čo sa dá. Cestní piráti ani po zavedení čoraz prísnejších sankcií z našich ciest nevymizli. Pozrite si šialenú jazdu notorických porušovateľov cestných pravidiel a ich šialené kúsky, ktoré by mali byť varovaním...

Vyzerá to tak, že cestní piráti sú absolútne nenapraviteľní a že ich nezastavia ani tie najprísnejšie tresty. Svedčia o tom aj zábery špeciálneho dopravného policajného komanda, prezývaného aj slovenská Kobra. Jeho členovia si vychutnávajú najmä exemplárne kúsky divokých cestných pirátov.

Tých sa im v posledných dňoch podarilo zaznamenať viacero. Tak to bolo aj v prípade vodiča audiny. Ten sa s ničím nebabral. Cestu pri hrádzi pred Gabčíkovom si pomýlil s pretekárskou dráhou. Vyzeralo to, že sa mimoriadne a za každú cenu ponáhľa. Nakoniec ostal ľahší o stovky eur. No nie len to. Policajti mu zadržali vodičák a uložili zákaz činnosti.

Hnal sa takmer dvestovkou

Podobne dopadol aj ďalší pretekár. Luxusným autom si to po našej diaľnici pálil neuveriteľnou rýchlosťou. Na povolenej 110-tke hnal svoje auto takmer dvestokilometrovou rýchlosťou.

A ak sa niekto spolieha na to, že v noci špeciálne komando neúraduje, bude sklamaný. Tak ako majiteľ jaguára na bratislavskom obchvate. Za svoje predstavenie pred policajnou kamerou si vyslúžil odmenu. No v podobe mastnej pokuty.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy