Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dominika (13) mala sex s vojakom, ten si všetko nahrával
Zdielať na

Dominika (13) mala sex s vojakom, ten si všetko nahrával

Skončila v ústave, lebo nechodila do školy, kde sa jej údajne vysmievali spolužiaci. Jej bývalá pestúnka tvrdí, že to je dôsledok toho, že sa stala obeťou znásilnenia. Reč je o Dominike z Michaloviec, ktorú v roku 2009 mal do auta vlákať o 12 rokov starší Stanislav. Obžalovaný je zo sexuálneho zneužívania. No príbuzní dievčaťa tvrdia, že ju znásilnil a že by si zaslúžil tvrdší trest.

Dominika mala len 13

Bývalý profesionálny vojak mal vtedy 25 rokov, Dominika len 13. Na posledné pojednávanie neprišiel, svoju vinu priznal, ale tvrdí, že to bolo dobrovoľné.

Všetko nasvedčovalo tomu, že procesné strany čakajú záverečné reči a možno padne aj rozsudok. No napokon právny zástupca poškodenej navrhol ďalšie dokazovanie. Chce opäť vypočuť znalkyňu z odboru sexuológie.

Znalkyňa u obžalovaného už potvrdila deviáciu orientovanú na sexuálne nezrelé dievčatá. Poškodená strana ale chce dať preskúmať aj pohnútky, ktoré ho viedli k tomu, že si časť aktu zaznamenal na mobilný telefón.

Rozsudok stále nepadol...

Návrh poškodenej strany sa nepáčil obhajcovi obžalovaného. Podľa neho je to zbytočné naťahovanie procesu. Trestný čin bol preklasifikovaný, no rozsudok stále nepadol.

Jediné, čo sa za ten čas zmenilo, je to, že Dominika má dnes 17 rokov a zmeny v jej správaní už boli natoľko vážne, že skončila v reedukačnom domove. 

Dominikina teta a tiež bývalá pestúnka je zúfalá. Trvá na tom, že Dominika bola znásilnená a že jej správanie je len dôsledkom toho, že sa stala sexuálnou obeťou.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Žena_čierna podprsenka_pozerá nabok_zadumaný pohľad_blondínka

ISIFA/ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy