Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Slovák šiel do Čiech kúpiť auto. A pozeral sa do hlavne samopalu!
Zdielať na

Slovák šiel do Čiech kúpiť auto. A pozeral sa do hlavne samopalu!

Tak na tento zážitok 34-ročný Slovák určite do smrti nezabudne. Chcel si výhodne kúpiť auto, miesto toho ale bojoval o svoj život!

Zrazu v lese na opustenom mieste...

Na internete si našiel výhodnú ponuku na kúpu auta. Zapáčil sa mu inzerát zo susedného Česka, konkrétne z Karvinska. Keďže to zo Slovenska nemal ďaleko, dohodol sa s predávajúcim, že príde. Inštrukcie o ceste dostával prostredníctvom mobilu a zrazu sa ocitol na opustenom mieste v lese pri obci Horní Žukov.

Za chrbtom mu rachotil samopal!

Podľa informácií portálu idnes.cz sa vo chvíli, keď vystúpil, zjavil muž s kuklou na hlave a v rukách držal samopal. 34-ročnému Slovákovi bolo okamžite jasné, že mu ide o peniaze za auto, ktoré chcel kúpiť. Zachoval však duchaprítomnosť, naskočil do svojho vozidla a vydal sa na útek. Lupič za ním údajne vystrelil niekoľko dávok, ale netrafil.

Ušiel do najbližšieho domu

Keď auto slovenského občana zapadlo na premočenej lúke, dobehol k najbližšiemu domu. Odtiaľ potom zavolali políciu. "Bolo to strašné, ešte teraz sa trasiem. Počul som, ako po mne strieľa," povedal napadnutý Slovák pre TV Prima.

Policajti začali okamžite po strelcovi pátrať. "Môžem iba potvrdiť, že to prepadnutie sa naozaj stalo. Viac informácií však, keďže sme iba na začiatku pátrania, prezradiť nemôžem," vyjadrila sa karvinská policajná hovorkyňa Zlatuša Viačková.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Stephane Tougard

Súvisiace články

Najčítanejšie správy