Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická nehoda pri Vígľaši! Jeden mŕtvy (†18), dievča (18) bojuje o život
Zdielať na

Tragická nehoda pri Vígľaši! Jeden mŕtvy (†18), dievča (18) bojuje o život

Cesta do posilňovne sa pre štvoricu tínedžerov skončila tragicky. Auto, v ktorom sedeli, šoféroval 18-ročný mladík. Vodičák mal sotva dva týždne. Vo veľkej rýchlosti narazili do stromu za obcou Vígľaš. 18-ročný spolujazdec zomrel po prevoze do nemocnice, ich kamarátka bojuje o život v nemocnici.

Nedeľná cesta do posilňovne sa behom pár minút zmenila na drámu. Po nehode zostali na ceste iba stopy po šmyku. Auto,v ktorom sa štyria tínedžeri viezli, skončilo po náraze do priekopy doslova omotané okolo stromu.

Dôvodom nehody vysoká rýchlosť ?

"Mladý vodič vo vysokej rýchlosti nezvládol vedenie vozidla," priblížila príčiny nehody banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Výsledkom je jeden mŕtvy mladík a ťažkozranené dievča. "Dvaja zranení boli v priekope, ležali a dvaja boli ľahšie zranení," doplnil Anton Zeman z HaZZ Detva.

Záchranári robili čo mohli. 18-ročný Viktor, ktorý sedel na mieste spolujazdca, bol na tom najhoršie. Po prevoze do nemocnice zomrel. Na miesto priletel aj vrtuľník z Banskej Bystrice, kam previezli 18-ročnú Martinu. Je v bezvedomí a vážnom stave.

Lukáš mal šťastie, vodič bol neskúsený

Viac šťastia mal iba 16-ročný Lukáš. Akoby zázrakom vyviazol takmer bez zranenia. Vydýchol si aj jeho otec, ktorý okamžite pribehol na miesto. Keď syna s kamarátmi púšťal, netušil v akom ohrození sa už zakrátko ocitne.

Za volantom sedel 18-ročný Ivan. Bol to neskúsený šofér, jeho otec nám povedal, že vodičský preukaz mal iba niekoľko týždňov.

Polícia nehodu vyšetruje

Príčiny nehody, ktorá sa stala na rovnom úseku, zatiaľ nie sú známe. Polícia musí vypočuť svedkov. Zrejme sa však pod ňu podpísala neskúsenosť v kombinácii s rýchlou jazdou.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy