Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Diabolská jazda do Lamača! Mladý motorkár vrazil do autobusu...
Zdielať na
Krimi

Diabolská jazda do Lamača! Mladý motorkár vrazil do autobusu...

Bratislavčania sa vo štvrtok poriadne naľakali. Do autobusu MHD smerujúceho z Patrónky do Lamača zrazu niečo vrazilo. Cestujúci zbadali rozmetanú motorku a jeho vodiča s vážnymi zraneniami. Údajne sa hovorilo o riskantnej jazde s rýchlosťou až 150 km/h.

Cestujúci pocítili náraz

"Sme zacítili prudký, veľmi prudký náraz do autobusu. Zabalancoval, vrazil do autobusu.... On letel vzduchom aj tridsať metrov," reagoval na nehodu jeden z cestujúcich. Údajne arogantná jazda mladého motorkára sa tak predčasne skončila. A vôbec nie šťastne.

Na mieste sa hovorilo aj o 150-kilometrovej rýchlosti, podľa našich informácií mal mladík letieť minimálne 100 km/h.

Motorka sa rozpadla, časti rozleteli

Niet divu, že sa potom časti motorky rozleteli desiatky metrov po okolí rovnako ako aj telo vodiča. Na mieste tak zasahovali hasiči, záchranári a policajti. Motorkár mal podľa našich zistení údajne vážne poranené obe nohy. "Bolo nutné fixovať mnohopočetné zlomeniny," informoval veliteľ zásahu záchranárov.

Cestujúci vyviazli z autobusu bez škrabanca a vodič motorky putoval do nemocnice. Škody údajne predbežne presiahli aj 20 tisíc eur. Vďaka dopravným policajtom sa kolóny na lamačskej ceste netvorili... Presné príčiny nehody sú teraz predmetom vyšetrovania.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy